Selecteer een pagina

Loopbaanbegeleiding

DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK IN HET JUISTE TEAM!
Wij helpen je identificeren welke talenten er zijn. Het maakt inzichtelijk welke persoonlijkheidskenmerken deze talenten bezitten en welke waarden belangrijk voor ze zijn. Daarnaast maakt het coachen van je leiderschaps-, management- en communicatievaardigheden inzichtelijk welke werk- en denkstijlen het best bij je passen. Voor het inventariseren en onderzoeken van je mogelijkheden hanteren wij als basis assessments het Octogram van Quin, wat door Online Talent Manager ontwikkeld is tot werk-en denkstijlen, de Big-Five Persoonlijkheidsindicatoren, de Teamrollen en Typologieën van Belbin en de Stress Ervarings Tool (SET). Ons HR-Data Platform faciliteert verder nog 35 overige assessments, 53 competenties met elk 5 aspecten en aanvullend diverse onderzoeken, rapporten en 360 reviews, gedeeltelijk in meerdere talen.

Alle online tests vanuit ons HR-Data Platform zijn met de grootste zorg samengesteld door ons team van psychologen en testontwikkelaars en voldoen aan de gestelde eisen qua betrouwbaarheid en validiteit.

WERVING EN SELECTIE
Bij werving en selectie kan het lastig zijn om een gefundeerde keuze te maken voor een kandidaat. Cognitieve vaardigheden, kernwaarden en persoonlijkheidsindicatoren haal je namelijk maar moeilijk uit een sollicitatiegesprek of een Curriculum Vitae. Onze assessments bieden je meer zekerheid. Je krijgt op meerdere intelligentievlakken inzicht in de vaardigheden en talenten van een kandidaat. En daarmee in hun potentieel. Voor het verder ontwikkelen van dat potentieel faciliteren wij ook het individuele Talenten-Paspoort.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING
Goed leiderschap kan de prestaties van een team positief beïnvloeden. Maar wat goed leiderschap is, is grotendeels afhankelijk van de behoeften van je team. Daarom is het belangrijk om de samenstelling van je team en ieders persoonlijkheidsindicatoren inzichtelijk te maken, hiervoor gebruiken we als basis tests Belbin en Big-Five. Met behulp van het Octogram van werk- en leiderschapsstijlen bepalen we welke werk- en leiderschapsstijlen passen bij de medewerkers in een team. Maar ook: wie is er geschikt als leider van het team? En hoe kun je deze leider helpen om zijn leiderschapskwaliteiten nog verder te ontwikkelen?

TEAMONTWIKKELING
Binnen een team is het uitermate belangrijk om te weten wat je aan elkaar hebt. Waar zijn we gelijk aan elkaar en waar zijn we complementair aan elkaar? Wat missen we nog? En zitten alle teamleden op de juiste plek? Zo kun je het Octogram en de teamrollen van Belbin gebruiken om te inventariseren welke rollen en voorkeursstijlen aanwezig zijn. Communicatiestijlen bijvoorbeeld bepalen hoe de communicatie binnen een team verloopt. En daarnaast kun je meten welke managementstijlen er aanwezig zijn. Tot slot kun je 360 graden feedback koppelen De resultaten hiervan worden in een rapportage gevisualiseerd. Zo breng je de efficiëntie van een team in kaart en weet je waar de kansen liggen voor teamontwikkeling.

Wil je meer weten over onze trajecten?
Vul dan nu onderstaande contactgegevens in en selecteer voor een betere beleving een gratis online test inclusief online consult!
Voor meer informatie zijn wij ook mobiel bereikbaar +31 6 33 03 17 42.

ASSESSMENT-FORMULIER LOOPBAANBEGELEIDING

Gratis Online Assessment inclusief online consult:Velden met een * zijn niet verplicht.