Selecteer een pagina

Online Talent Coach

ALGEMEEN
Iedereen heeft talent! Wij helpen je als Talent (loopbaan) Coach je te identificeren welke talenten je in huis hebt, welke persoonlijkheidskenmerken je bezit en welke waarden belangrijk voor je zijn. Het is belangrijk te weten welke persoonlijkheden, cultuur, kennis, waarden, drijfveren, leerstijlen en competenties je bezit die overeenkomen met de door jou gestelde doelen en overeenkomen met de verwachtingen van je werkgever. Met andere woorden een Talent Coach helpt en adviseert om jou met de juiste tools op de juiste plek terecht te komen en je te begeleiden met je groei en ontwikkeling. Wij zullen dus eerst moeten uitvinden wie jij bent en wat je kunt en wat je motiveert.

Online Talent Manager (OTM) helpt de Talent Coach te identificeren welke talenten je in huis hebt. De Talenten coach maakt samen met jou inzichtelijk welke persoonlijkheidskenmerken je bezit en welke waarden belangrijk voor je zijn. Daarnaast maakt hij samen met jou je leiderschaps-, management- en communicatievaardigheden inzichtelijk en welke werk- denk- en leiderschapsstijlen het best bij jou passen. Voor het inventariseren en onderzoeken van je mogelijkheden hanteren wij als basis assessments het Octogram van Quinn, door OTM ontwikkeld tot werk-en denkstijlen, de Big-Five Persoonlijkheidsindicatoren, de Teamrollen en Typologieën van Belbin en de Stress Ervarings Tool (SET).
HR-Tech Platform “Online Talent Manager” faciliteert overigens verder nog 35 overige assessments, 53 competenties met elk 5 aspecten en aanvullend diverse onderzoeken, rapporten en 360 reviews, gedeeltelijk in meerdere talen. Daarnaast faciliteert OTM voor jou een eigen digitaal Talenten Paspoort of Talent Skills waar alle relevante data van jou instaat en die jij bij sollicitatie of evaluatie gesprekken beschikbaar kunt stellen.

Alle online assessments in het HR-Tech Platform zijn met de grootste zorg samengesteld door ons team van psychologen en testontwikkelaars en voldoen aan de gestelde eisen qua betrouwbaarheid en validiteit.

WAAR WE TIJDENS JOUW GROEI EN ONTWIKKELING MEE TE MAKEN KRIJGEN.

WERVING, SELECTIE EN EVALUATIE (door de werkgever)
Bij werving en selectie kan het lastig zijn om een gefundeerde keuze te maken voor een kandidaat. Cognitieve vaardigheden, kernwaarden en persoonlijkheidsindicatoren haal je namelijk maar moeilijk uit een sollicitatiegesprek of een Curriculum Vitae. OTM assessments bieden meer zekerheid. De werkgever krijgt op meerdere intelligentievlakken, inzicht in gedrag, vaardigheden en talent. En daarmee in het potentieel van jou. Voor het verder ontwikkelen van dat potentieel faciliteert OTM dan ook het individuele digitale Talenten-Paspoort.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING (Jouw groei en ontwikkeling in een organisatie)
Goed leiderschap kan de prestaties van een team positief beïnvloeden. Maar wat goed leiderschap is, is grotendeels afhankelijk van de behoeften van je team. Daarom is het belangrijk om de samenstelling van je team en van jou ieders persoonlijkheidsindicatoren inzichtelijk te maken, hiervoor gebruiken we als basis assessments Belbin en Big-Five. Met het Octogram van Quinn bepalen we welke werk- en leiderschapsstijlen passen bij jou en de medewerkers in een team. Maar ook: wie is er geschikt als leider van het team? En hoe kun je deze leider helpen om zijn leiderschapskwaliteiten nog verder te ontwikkelen? De Talent coach kan hierbij helpen om in een passend team geplaatst te worden.

TEAMONTWIKKELING (management en communicatie stijlen)
Binnen een team is het uitermate belangrijk om te weten wat je aan elkaar hebt. Waar zijn we gelijk aan elkaar en waar zijn we complementair aan elkaar? Wat missen we nog? En zitten alle teamleden op de juiste plek? Zo kun je het Octogram en de teamrollen van Belbin gebruiken om te inventariseren welke rollen en voorkeursstijlen aanwezig zijn. Communicatiestijlen bijvoorbeeld bepalen hoe de communicatie binnen een team verloopt. En daarnaast kun je meten welke managementstijlen er aanwezig zijn. Tot slot kun je 360 graden feedback koppelen

Wil je meer weten over onze Talent Coach trajecten?
Vul dan nu onderstaande contactgegevens in en selecteer voor een betere beleving een online gratis assessment inclusief online consult!

Voor meer informatie zijn wij ook mobiel te bereiken +31 6 33 03 17 42.

ASSESSMENT FORMULIER: ONLINE TALENT COACH

Gratis Online Assessment inclusief online consult:Velden met een * zijn niet verplicht.