Selecteer een pagina

Stress Management

Wie kampt met aanhoudende stress loopt het risico overspannen te raken en uiteindelijk zelfs in een burn-out te belanden. Onze stress coach kan helpen de oorzaken voor aanhoudende stress bloot te leggen en gaan we samen met jou op zoek naar maatregelen die je kunt nemen om deze stress te vermijden of verminderen. Soms zijn deze maatregelen heel eenvoudig, maar zie je ze zelf simpelweg niet meer (Tunnel view). Hoe eerder je ingrijpt, hoe efficiënter een coaching traject vaak verloopt. We hebben gedurende het traject frequent contact en zijn indien nodig vrijwel altijd online te bereiken.

Het stress coaching traject werkt ook prima online. Wij faciliteren remote contact, zowel telefonisch als online via stream, video, sms, chat en e-mail, met flexibele en korte responstijden te faciliteren per contact sessie.

Om dit traject te ondersteunen kunnen wij ook onze online Stress Ervarings Tool (SET) inzetten. Dit voor een subjectieve beleving van jouw stress indicatoren.
Om te bepalen of je leven en presteren in balans is brengt SET uitkomst, dit assessment brengt de bestaande geestelijke gesteldheid van iemand in kaart. Dit gebeurt op verschillende deelgebieden zoals disbalans, overbelasting, burn-out klachten en risico’s. Een assessment geeft dan inzicht in werk- en privéstress, persoonlijke beleving én de effecten die onze veeleisende maatschappij op iemand heeft. Meestal kunnen wij daarmee escalatie van stress tijdig voorkomen.

Wil je meer weten over onze trajecten?
  • Vul dan nu onderstaande contactgegevens in voor gratis informatie over stress management.
  • Of voor een subjectieve stress beleving vraag een gratis online SET Assessment aan inclusief online consult!
Voor meer informatie zijn wij ook mobiel te bereiken +31 6 33 03 17 42.

RESPONS FORMULIER: STRESS MANAGEMENT

Onderwerp:


Velden met een * zijn niet verplicht.