Selecteer een pagina

Stress Management

Wie kampt met aanhoudende stress loopt het risico overspannen te raken en uiteindelijk zelfs in een burn-out te belanden. Als stress coach helpen we de oorzaken voor aanhoudende stress bloot te leggen en gaan we samen met jou op zoek naar maatregelen die je kunt nemen om deze stress te vermijden of verminderen. Soms zijn deze maatregelen heel eenvoudig, maar zie je ze zelf simpelweg niet meer (Tunnel view). Hoe eerder je ingrijpt, hoe efficiënter een coaching traject vaak verloopt. We hebben gedurende het traject frequent contact en zijn indien nodig vrijwel altijd online te bereiken.

Ook dit traject kan prima online. Wij faciliteren remote contact, zowel telefonisch als online via stream, video, sms, chat en e-mail, met flexibele en korte responstijden te faciliteren per contact sessie en op abonnement basis.

Wij kunnen 3 verschillende trajecten faciliteren met bewezen succesvolle protocollen om stress te herstellen, te voorkomen of te verlichten, een en ander in combinatie met een aangepast Coaching programma, speciaal voor bevlogen experts en ondernemers. Alle 3 de trajecten hebben een andere insteek. (Zie hieronder)

The VITALITY way:
Helpt je preventief of curatief te herstellen van chronische stress, een burn-out of bore-out.
Je leven loopt even niet lekker. Sterker nog, je zit vast in hardnekkige patronen. Je voelt je gevangen in een baan of relatie en je ervaart veel stress. Je wilt weg uit deze negatieve situatie, maar weet niet hoe en waar naartoe. Overmatig gepieker leidt tot twijfel. En de kritische stem in je hoofd vraagt zich telkens af of je dit wel kunt en of je die stap wel moet zetten. Je weet dat je leven zoveel meer zou kunnen zijn dan dit en tegelijk word je al moe van de gedachte. Maak contact met onze Stress Coach!
Stress- en Burn-out Coach: Flexibel contact (Voor psychische en fysiologische overbelasting)

The PERFORMANCE way:
Helpt je om je prestaties te verbeteren vanuit jouw ware aard, jouw potentieel en jouw intrinsieke motivatie.
Je wil weten waar je werkelijk goed in bent. Wat zijn jouw kerntalenten? Wat is nu goed voor jou? Je wil de verbinding voelen met jezelf en de uitdaging aangaan om verder je te ontwikkelen; plezier hebben in wat je doet, het beste uit jezelf halen en optimaal presteren. Dus wat wil je ècht? Waar wil je heen? Hoe wil je dat? En wat houd je eventueel nog tegen? Maak contact met onze Executive Coach!
Executive Coach: Contact binnen 48 uur (Voor persoonlijke- zakelijke- en leiderschapsondersteuning)

The PURPOSE way:
Brengt je in contact met je verlangens en je dieperliggende wensen en behoeften.
Het is tijd om het over een andere boeg te gooien. Je doet veel op de automatische piloot omdat het nou eenmaal zo hoort. ‘Zit ik wel op de goede plek?’ vraag je jezelf regelmatig af. Toch ben je vooral bezig om binnen de gewenste kaders te blijven, grip te houden en vooral die plek niet te verliezen. Keuzes worden vaak voor je gemaakt. Als je eerlijk naar jezelf bent, heb je het zicht verloren op je roeping en dat knaagt. Maak contact met onze Executive Coach!
Executive Coach: Contact binnen 48 uur (Voor persoonlijke- en leiderschapsondersteuning)

Wil je meer weten over onze trajecten? Vul dan nu onderstaande contactgegevens in!
In deze uitzonderlijke tijden kunnen wij jou een gratis online advies aanbieden.
Wij zijn ook direct te bereiken per SMS en telefonisch via de hotline +31 6 33 03 17 42.

CONTACT FORMULIER STRESS MANAGEMENT

Onderwerp:
Velden met een * zijn niet verplicht.