Selecteer een pagina

Online Business Coach

Dank voor je interesse in onze dienstverlening. Wij houden rekening met een responstijd van ca. 48 uur. Onze partners hebben minimaal een HBO of WO achtergrond met ervaring in een variëteit van ondernemingsvormen met minimaal 25 jaar + ervaring met het managen en adviseren van zowel de menselijke kant als de zakelijke kant van een onderneming. Zij hebben vanuit hun opleiding en opgedane ervaringen veel inzicht in hoe bedrijven kunnen veranderen en/of groeien.

Hybride coaching. Kan zoiets online? Ja, dat kan zeker. De ervaring leert dat het geheel of gedeeltelijk wegvallen van non-verbale communicatie gecompenseerd wordt door de hoge contactfrequenties die je online met elkaar hebt. Je zet kleinere stappen, maar wel in een hoger tempo. Daarbij komt dat de individuele contact momenten een stuk minder tijd in beslag nemen. Een hybride coaching traject kan daardoor snel en efficiënt verlopen en net zo goed geborgd worden als bij persoonlijk contact.

Je kunt ons vrijwel altijd binnen 48 uur online bereiken via Mobiel, WhatsApp en E-mail.

Ter kennismaking bieden wij een speciaal hybride online traject aan voor persoonlijke- zakelijke- en leiderschapsondersteuning.

“The Performance way”
Helpt je om je prestaties te verbeteren vanuit jouw ware aard, jouw potentieel en jouw

intrinsieke motivatie.
Je wil weten waar je werkelijk goed in bent. Wat zijn jouw kerntalenten? Wat is nu goed voor jou?
Je wil de verbinding voelen met jezelf en de uitdaging aangaan om verder je te ontwikkelen;
plezier hebben in wat je doet, het beste uit jezelf halen en optimaal presteren. Dus wat wil je ècht?
Waar wil je heen? Hoe wil je dat? En wat houd je eventueel nog tegen?

Wil je meer weten over onze trajecten? Vul dan nu onderstaande contactgegevens in voor gratis informatie over Business Coaching. 
Voor meer informatie zijn wij ook mobiel te bereiken +31 6 33 03 17 42

RESPONS FORMULIER: ONINE BUSINESS COACH


Velden met een * zijn niet verplicht.